Programma Fit in 5 Weken

Fit in 5 Weken is een nationaal initiatief in Nederland en België voor meer fitness en gezondheid. Doel is om aan te tonen dat met de juiste training al na 5 weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten worden bereikt, onafhankelijk van leeftijd en fitheid bij aanvang.

Kies uit de volgende programma‘s:

Sterker*
Een sportief programma, waarbij training van je spieren centraal staat. Voor meer power in je leven en een betere vetverbranding. Ideaal voor vrouwen die een strakker lichaam willen en mannen die opbouw van spieren als doel hebben. 

Jonger*
Een veelzijdig programma, voor als je algemeen fitter wilt worden, aan je gezondheid wilt werken of wilt sporten als compensatie van je drukke leven en om stress te verminderen. Optimaal voor mensen die in de tweede levensfase met fitness willen beginnen. 

 

Slanker*
Op gezonde en effectieve wijze afslanken met een duidelijk doel voor ogen, is het devies van dit programma. Naast regelmatige training van conditie en kracht staat optimalisatie van je voedingsgewoonten centraal. 

 

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Kies uit 1 van de 3 programma's

Je kiest bij je start één van deze 3 programma's. Vervolgens ziet het traject er als volgt uit:

  • Begintest: we bepalen je PFI (persoonlijke fitheidsindex) en PFL (persoonlijke fitheidsleeftijd)
  • 5 Weken trainingsprogramma, uitleg en persoonlijke begeleiding
  • Naar keuze deelname aan de groepslessen, gebruik van sauna, kinderopvang, etc. (faciliteiten afhankelijk van gekozen fitnesscentrum)
  • Uitgebreide begeleidende brochure
  • Afsluitende test met beoordeling van je trainingsresultaat

 

 

"Ik ben 5cm omvang kwijtgeraakt bij mijn benen en billen en krijg veel meer complimenten van mijn vriend."

Indira, 22 jaar

studente
Deel deze website met jouw vrienden!

FIT IN 5 WEKEN:

Vraag alle startinformatie aan bij een club bij jou in de buurt:

  • DEELNEMERS 7.599
  • AANTAL SESSIES 69.530
  • VERBRANDE CALORIEËN * 40.327.400
  • AFGEVALLEN KILO'S ** 23.927

* Berekening op basis van gemiddeld 580 kcal per training (gemiddelde persoon bij matig intensieve training van ca. 50 minuten.)
** Berekening op basis van actueel gemiddeld gewichtsverlies van 3,2 kilo in 5 weken.

Vraag alle (start)informatie aan!

Het Fit in 5 weken programma is de ideale manier om te starten met fitness! In 5 weken tijd maak je kennis met fitness bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt. En zet je de eerste stappen naar een fitter leven. Zet nu de eerste stap:

> Ja, ik wil alle (start)informatie!