Testpersonen (m/v) gezocht voor fitnessonderzoek

Het Fit in 5 Weken programma moet aantonen dat met de juiste training en begeleiding, al na 5 weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten worden bereikt, onafhankelijk van leeftijd en fitheid.

1.000 Fitness testpersonen gezocht in Nederland en België

Hiervoor worden in totaal 1.000 testpersonen gezocht uit alle regio’s in België en Nederland. Mensen die mee willen doen met dit internationale fitnessonderzoek. De gegevens van de begin- en eindtest worden anoniem in een internationale statistiek geanalyseerd. Het onderzoek wordt in geselecteerde aangesloten fitnesscentra uitgevoerd. Deelname aan het onderzoek kan verbonden zijn aan bepaalde voorwaarden. Meer informatie is verkrijgbaar bij het fitnesscentrum in jouw buurt.

 

"Ik ben 5cm omvang kwijtgeraakt bij mijn benen en billen en krijg veel meer complimenten van mijn vriend."

Indira, 22 jaar

studente
Deel deze website met jouw vrienden!

FIT IN 5 WEKEN:

Vraag alle startinformatie aan bij een club bij jou in de buurt:

  • DEELNEMERS 7.599
  • AANTAL SESSIES 69.530
  • VERBRANDE CALORIEËN * 40.327.400
  • AFGEVALLEN KILO'S ** 23.927

* Berekening op basis van gemiddeld 580 kcal per training (gemiddelde persoon bij matig intensieve training van ca. 50 minuten.)
** Berekening op basis van actueel gemiddeld gewichtsverlies van 3,2 kilo in 5 weken.

Vraag alle (start)informatie aan!

Het Fit in 5 weken programma is de ideale manier om te starten met fitness! In 5 weken tijd maak je kennis met fitness bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt. En zet je de eerste stappen naar een fitter leven. Zet nu de eerste stap:

> Ja, ik wil alle (start)informatie!