Disclaimer

 Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.
 

Valentin-Linhof-Straße 8
D-81829 München
Tel: +49 (89) 45 09 81 30
Fax: +49 (89) 45 09 81 31
E-Mail: info@greinwalder.com
Internet: www.greinwalder.com
HR München, nr. HRB 174770
BTW-nr.: DE261264667
Inhoudelijk verantwoordelijke volgens  §10. 3 MDStV: O.Sekula/T. Nemmaier
 
Disclaimer
Greinwalder Marketing Services International GmbH  is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden.

Handelsmerk
De namen Greinwalder & Partner, Persoonlijke Fitheidsindex PFI en Persoonlijke Fitheidsleeftijd PFL zijn beschermde handelsnamen  en vallen onder het copyright. Onder voorbehoud van alle rechten.
 
Alle informatie inclusief de opmaak en opbouw van de pagina’s vallen onder het copyright van Greinwalder Marketing Services International GmbH, voor zover niet anders is aangegeven. Vermenigvuldiging of gebruik van afbeeldingen, geluids- en filmdocumenten en teksten in andere elektronische of gedrukte media en publicaties is zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever niet toegestaan. Inbreuk op het copyright is strafbaar en leidt tot schadevordering.

Programmering
Deze website is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen marketingbureau Hidden Profits uit Amsterdam (www.hiddenprofits.nl) en JHN Creatives uit Drachten (www.jhnc.nl). Voor vragen betreffende concept, vormgeving, techniek etc. van deze website is Hidden Profits het eerste aanspreekpunt.

"Ik ben 5cm omvang kwijtgeraakt bij mijn benen en billen en krijg veel meer complimenten van mijn vriend."

Indira, 22 jaar

studente
Deel deze website met jouw vrienden!

FIT IN 5 WEKEN:

Vraag alle startinformatie aan bij een club bij jou in de buurt:

  • DEELNEMERS 7.599
  • AANTAL SESSIES 69.530
  • VERBRANDE CALORIEËN * 40.327.400
  • AFGEVALLEN KILO'S ** 23.927

* Berekening op basis van gemiddeld 580 kcal per training (gemiddelde persoon bij matig intensieve training van ca. 50 minuten.)
** Berekening op basis van actueel gemiddeld gewichtsverlies van 3,2 kilo in 5 weken.

Vraag alle (start)informatie aan!

Het Fit in 5 weken programma is de ideale manier om te starten met fitness! In 5 weken tijd maak je kennis met fitness bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt. En zet je de eerste stappen naar een fitter leven. Zet nu de eerste stap:

> Ja, ik wil alle (start)informatie!